Yoghurtmarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Yoghurtmarineret kylling

Yoghurtmarineret kylling

med honningbagte grøntsager og perlecouscous

I aften frister vi med saftige kyllingestrimler, som marineres i Mamas favorit og yoghurt, og derefter steges til perfektion. Imens kyllingen marineres, laver du en fantastisk salat med perlecouscous og persille. Server med honningsbagte grøntsager og hakket persille, og så kan den kulinariske fest begynde!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

150 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

2 stk

Gulerod

4 g

Kyllingebouillon

12.5 g

Honning

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

125 g

Cherrytomater

1 stk

Rødløg

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

4 dl

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ spsk

Smør (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3185 kJ
Kalorier (kcal)761 kcal
Fedt22 g
Mættet fedt8.8 g
Kulhydrat84.3 g
Sukker23.4 g
Protein52.6 g
Salt3.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern. Halver cherrytomater. Skær rødløg i 2 cm både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med honning [1/2 pakke, 2P] og en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20 min.

Mariner kylling
2

Pres eller hak hvidløg fint. Skær citron i både. Bland kylling, Mamas favorit, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] och yoghurt [1 spsk | 2 spsk] i en skål. Krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og peber, og stil til side.

Kog perlecouscous
3

Bring vand [4 dl I 8 dl] og salt [¼ tsk | ½ tsk] i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous og kyllingebouillon, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid. Hæld overskydende vand fra.

Steg kylling
4

Opvarm smør [1/2 spsk I 1 spsk] i en stegepande på middel varme, når perlecouscousen har 10 min tilbage. Steg kylling i 4-5 min. Krydr med salt og peber.

Bland couscous
5

Hak persille fint. Vend persille (gem lidt pynt), og resterende yoghurt i en stor skål med færdigkogt perlecouscous. Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret perlecouscous, honningbagte grøntsager og yoghurtmarineret kylling i dybe tallerkener. Drys med resterende persille. Server med citronbåde.