I aften frister vi med saftige kyllingestrimler, som marineres i Mamas favorit og yoghurt, og derefter steges til perfektion. Imens kyllingen marineres, laver du en fantastisk salat med perlecouscous og persille. Server med honningsbagte grøntsager og hakket persille, og så kan den kulinariske fest begynde!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
150 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
2 stk
Gulerod
4 g
Kyllingebouillon
12.5 g
Honning
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Bredbladet persille
125 g
Cherrytomater
1 stk
Rødløg
1 stk
Citron
½ tsk
Salt (trin 2)
4 dl
Vand (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
½ spsk
Smør (trin 4)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern. Halver cherrytomater. Skær rødløg i 2 cm både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med honning [1/2 pakke, 2P] og en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20 min.
Pres eller hak hvidløg fint. Skær citron i både. Bland kylling, Mamas favorit, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] och yoghurt [1 spsk | 2 spsk] i en skål. Krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og peber, og stil til side.
Bring vand [4 dl I 8 dl] og salt [¼ tsk | ½ tsk] i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous og kyllingebouillon, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid. Hæld overskydende vand fra.
Opvarm smør [1/2 spsk I 1 spsk] i en stegepande på middel varme, når perlecouscousen har 10 min tilbage. Steg kylling i 4-5 min. Krydr med salt og peber.
Hak persille fint. Vend persille (gem lidt pynt), og resterende yoghurt i en stor skål med færdigkogt perlecouscous. Smag til med salt og peber.
Anret perlecouscous, honningbagte grøntsager og yoghurtmarineret kylling i dybe tallerkener. Drys med resterende persille. Server med citronbåde.