Skip to main content
Weekend familiebrunch | kit
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Weekend familiebrunch | kit

Weekend familiebrunch | kit

4 portioner | med søde æblepandekager og avocadotoast

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Nyd tid med familien i weekenden over en hjemmelavet brunch. Vi laver sprøde toasts med avocadomos, salatost og pistacienødder. Og så laver vi pandekager, som vi topper med yoghurt, æble-honningsauce og ristede hasselnødder. Vi forkæler også familien med syrlig yoghurt toppet med appelsin og valnødder.

Allergener:
Hvede
Gluten
Tree nuts
Milk
Egg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid1 time
45 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

100 g

Honning

1 stk

Baguette

30 g

Pistacienødder

400 g

Pandekagemiks

2 stk

Avocado

40 g

Hasselnødder

450 g

Yoghurt

100 g

Græsk ost

2 stk

Appelsin

4 stk

Æble

40 g

Valnødder

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand til pandekager

2 spsk

Smør til stegning

4 spsk

Smør til æble

¼ tsk

Salt til guacamole

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)10633 kJ
Kalorier (kcal)2541 kcal
Fedt131.2 g
Mættet fedt54.2 g
Kulhydrat260.4 g
Sukker110.2 g
Kostfibre25.9 g
Protein59.2 g
Kolesterol0.1 mg
Salt8.4 g

Fremgangsmåde

Rist brød og lav pandekager
1

Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft).

Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt, og rist i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde.

Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.

Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme. Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt. Gentag med resterende dej.

TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen på på 100°C/80°C (varmluft) indtil servering.

Lav toppings
2

Imens, skær æble i 1 cm tern.

Hak hasselnødder groft.

Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Rist hasselnødder i 2-3 min, indtil let brunede og velduftende. Overfør til en lille skål.

Smelt smør i samme gryde på middel varme.

Steg æble og honning i 3-4 min, indtil æbler er let bløde.

Sænk til lav varme, og hold varmt indtil servering.

Lav avocadomos
3

Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Mos avocado, limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Smuldr salatost i en lille skål.

Hak pistacienødder groft.

Smør brød med avocadomos, og krydr med et nip peber.

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.

Server
4

Anret pandekager på tallerkener, og top med lidt yoghurt, æble-honningsauce og hasselnødder.

Top avocadotoast med salatost og pistacienødder.

Kom resterende yoghurt i glas, og top med appelsin og valnødder.