Weekend familiebrunch | kit
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Weekend familiebrunch | kit

Weekend familiebrunch | kit

4 portioner | med søde æblepandekager og avocadotoast

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Nyd tid med familien i weekenden over en hjemmelavet brunch. Vi laver sprøde toast, som vi topper med avocadomos med citron, salatost og pistagenødder. Og så laver vi pandekager, som vi topper med yoghurt, æble-honning sauce og ristede hasselnødder. Vi forkæler også familien med syrlig yoghurt toppet med appelsin og valnødder.

Allergener:
Mælk
Nødder
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid1 time
45 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Avocado

1 stk

Citron

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

30 g

Pistacienødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

4 stk

Æble

40 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

100 g

Honning

450 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

2 stk

Appelsin

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand (trin 1)

2 spsk

Smør (trin 1)

4 spsk

Smør (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)11171 kJ
Kalorier (kcal)2670 kcal
Fedt144.3 g
Mættet fedt62.7 g
Kulhydrat267.5 g
Sukker128.2 g
Protein61.5 g
Salt6.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav pandekager
1

Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft). 

Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en bageplade med bagepapir.

Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt, og bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde.

Pisk vand [5 dl] og pandekagemiks sammen i en stor skål.

Smelt smør [2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.

Gentag med resterende dej.

TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen på på 100°C/80°C (varmluft) indtil servering.

Lav toppings
2

Imens, skær æble i 1 cm tern. 

Hak hasselnødder groft.

Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme. 

Rist hasselnødder i 2-3 min, indtil let brunede og velduftende. Overfør til en lille skål.

Smelt smør [4 spsk] i samme gryde på middel varme. 

Steg æble og honning i 3-4 min, indtil æbler er let bløde.

Sænk til lav varme, og hold varm indtil servering.

Lav avocadomos
3

Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Mos avocado, limesaft [2 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Smuldr salatost i en lille skål.

Smør brød med avocadomos, og krydr med et nip peber. 

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.

Server
4

Anret pandekager på tallerkener og top med lidt yoghurt,  æble-honning sauce og hasselnødder. 

Top avocadotoast med salatost og pistagenødder.

Kom resterende yoghurt i glas, og top med appelsin og valnødder.