Veggie kebab loaded baking potatoes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Veggie kebab loaded baking potatoes

Veggie kebab loaded baking potatoes

with cabbage salad and ranch dressing

Findes der noget bedre en kold vinteraften end en varm, krydret gryderet? Forkæl familien med aftenens fantastiske ret, en skøn gryderet med linser, løg, gulerødder og spinat. Gryderetten får en spændende smag af vores færdiglavede krydderiblanding Mild Mahal, og kokosmælk bidrager med perfekt cremethed. Vi serverer vores lækre gryderet med kogte ris og ovnbagt aubergine, og så topper vi med en crunchy koriander- og peanutolie!

Tags:
Nem
Kalorielet
Børnevenlig
Vegetarisk
Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Gulerod

½ stk

Hvidløgsfed

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Æble

1 stk

Løg

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

4 g

Panamad

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2631 kJ
Kalorier (kcal)629 kcal
Fedt28 g
Mættet fedt53.6 g
Kulhydrat68.4 g
Sukker21.1 g
Protein26 g
Salt2.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag aubergine
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C (varmluft). Rens aubergine og halver på langs. Skær varje halve i kvarte på langs, og sen i halve på bredden. Placer aubergine i et lag på en stor bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og halvdelen af Mild Mahal, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, indtil gyldne og møre . Tag sen aubergine ud fra ovnen og stil til side.

Forbered råvarer
2

Skær løg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Rens gulerod (uskrællet), skær i kvarte på langs, og sen i små tern på bredden. Skyl linser under koldt vand* i en si.

Kog karry
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor gryde ved middelhøj varme. Steg løg og gulerod under omrøring i 2 min. Tilsæt resterende Mild Mahal, tomatpuré [½ stk, 2P], hvidløg, og linser, og kog under omrøring i 1 min. Tilsæt kokosmælk, vand* [1½ dl | 3 dl], sojasauce [½ stk, 2P], og grøntsagsbouillon. Bland og bring i kog, lad sen simre ved lav varme indtil linser er færdige, 20-25 min. TIP: Tilsæt et skvæt vand* hvis karryn er for tyk. Når linser er færdige, tilsæt spinat og bland indtil den er faldet sammen. Krydr med salt* [½ tsk | 1 tsk] og peber*.

Kog ris
4

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil ris er blødt. TIP: Fjern ikke låget!

Lav koriander- og peanutolie
5

Hak koriander groft. Flæk chili [1/2 stk, 2P] tag kerner ud, og skær i tynde skiver. Hak peanuts fint. Riv limeskal og skær sen lime i både. Bland koriander, peanuts, limeskal, og olivenolie* [1 1/2 spsk | 3 spsk] i en lille skål. TIP: Tilsæt chili hvis du kan lide stærk mad.

Server
6

Anret ris og karry i dybe tallerkener, og top med aubergine. Dryp med med koriander- og peanutolie, og server limebåde ved siden af.