Veggie grill cheese tacos
med karamelliseret rødløg og avocadocreme
Overvejer du at tage på kulinarisk rejse til Mexico eller Cypern, men kan ikke rigtig beslutte dig? Det behøver du ikke, fordi med vores gyldenstegte halloumitacos kan du opleve begge lande uden at forlade dit køkken. Top med karamelliserede løg og frisk avocadodressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Grillost
(Indeholder Mælk)
2 stk
Rødløg
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Salat
½ g
Oregano, tørret
½ stk
Citron
1 stk
Avocado
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
125 g
Cherrytomater
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 tsk
Sukker (trin 2)
2 spsk
Vand* (trin 2)
½ efter behov
Olivenolie (trin 2)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Skær halloumi i skiver (ca. 1 cm). Skær rødløg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skær tomat i både. Riv hjertesalat i mindre stykker.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg under omrøring i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico og sukker* [3 tsk | 6 tsk], og lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en lille skål.

Bland oregano, halvdelen af hvidløg, en smule olivenolie* og et nip peber* i en skål. Vend halloumi i skålen.

Skær citron i både. Skær avocado over på langs, og grav indmad ud med en ske. Mos avocado, mayonnaise, et stort skvæt citronsaft og resterende hvidløg med en gaffel i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Varm tortillabrød i ovnen i 1-3 min eller i mikrobølgeovn i 10 sek.
Fyld tortillabrød med tomat, hjertesalat, rødløg og halloumi. Dryp med avocadodressing. Server med resterende citronbåde.