
Vegetarisk kokoskarry
med udonnudler og frisk coriander
Tags:
Vegetarisk
•Plant-based
Allergener:
Gluten
•Hvede
•Byg
•Soja
•Jordnødder
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
150 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
200 ml
Kokosmælk
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
30 g
Rød karrypasta
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 pose
Koriander
4 g
Mild Mahal
½ stk
Lime
1 g
Chiliflager
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Gulerod
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
•Stegepande
•Rivejern
•Gryde
Fremgangsmåde
1
2
3
4
5
6