Vegetarisk tortellonigratin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk tortellonigratin

Vegetarisk tortellonigratin

med cremet tomatsauce og frisk rucola

Her byder vi på en vidunderlig opskrift, der byder på masser af spændende smager. Vi skal nemlig lave en lækker tortellonigratin, fyldt med skønne råvarer! Vi blander tortelloni med tomater, peberfrugt, hvidløg, skalotteløg, chili og creme fraiche. Vi topper med panko og ost, og gratinerer herlighederne i ovnen. Vi serverer vores gratin med smuk grøn rucola, smagt til med balsamico.

Tags:
Børnevenlig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Selleri
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Tomat

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Basilikum

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

40 g

Rucola

6 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Løg

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 dl

Vand (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3821 kJ
Kalorier (kcal)913 kcal
Fedt47.2 g
Mættet fedt15.6 g
Kulhydrat90.8 g
Sukker23.2 g
Protein29.7 g
Salt6.2 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Hak hvidløg og skalotteløg fint. Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern. Hak basilikum groft. Skyl rucola under koldt vand* i en si. Bland panko, finrevet ost, solsikkefrø, oregano [1/2 pakke, 2P], olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor (ovnsikker) stegepande på middelhøj varme. Tilsæt tomatpuré [½ dåse, 2P], hvidløg, skalotteløg og et nip chiliflager, og svits i 30 sek. Tilsæt tomat, peberfrugt og basilikum, krydr med et nip salt* og peber*, og lad simre i 1-2 min. TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Lav tomatsauce
3

Sænk til middel varme. Tilsæt crème fraiche, grøntsagsbouillon og vand* [2 dl | 4 dl] til stegepanden, og lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*.

Tilsæt pasta
4

Tilsæt pasta, og vend sammen i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og pastaen er 'al dente'. Tilsæt eventuelt et ekstra skvæt vand*, hvis saucen er for tyk. TIP: Overfør det hele til et ildfast fad, hvis stegepanden ikke er ovnsikker.

Gratiner pasta
5

Drys med pankoblanding, og gratiner i ovnen i 5-7 min, eller indtil sprød og gylden. Vend rucola med balsamico [½ pakke, 2P] i en skål. TIP: Tilsæt en smule olivenolie til salaten.

Server
6

Anret tortellonigratin i dybe tallerkener. Top med rucola.