En mexicansk klassiker som hele familien vil elske. Chili con carne med sorte bønner, hakkede tomater, rødløg og Tex-Mex krydderi. Serveres med sprøde tortillachips, mild mozzarella, spicy jalapeño og en cremet srirachadressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
½ stk
Rødløg
160 g
Plantefars
1 dåse
Tomatpuré
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
4 g
Grøntsagsbouillon
100 g
Mornaysauce
4 g
Middelhavsdrøm
2 stk
Tomat
1 pose
Basilikum
15 ml
Balsamico
20 g
Finrevet ost
4 g
Hvide Løjer & Urter
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
1 tsk
Sukker (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Skær halvdelen af jalapeño i tynde skiver og hak resten fint. TIP: Fjern kerner først, så bliver det mindre stærkt.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor gryde ved middelhøj varme. Tilsæt hakket oksekød, Tex-Mex, salt* og peber*. Steg under omrøring, indtil gylden og gennemstegt, 5-7 min.
Tilsæt hakkede tomater, hakket jalapeño, bønner og væde (skyl eventuelt bønnerne, men væden gør chilin ekstra cremet), oksebouillon, vand* [1/2 dl I 1 dl], salt* og peber*, og rør rundt. Lad simre uden låg indtil tyknet, 8-10 min. Tag gryden af komfuret. Smag, og krydr med salt* og peber*. TIP: Spring jalapeño over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.
Bland fraiche [1/2 stk, 2P] og srirachasauce efter smag i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.
Hak koriander fint.
Anret chili i skåle. Top med srirachafraiche, mozzarella, jalapeño skiver og koriander efter smag. Server med tortillachips at dippe med.