Vegetarian plant-based bolognese
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarian plant-based bolognese

Vegetarian plant-based bolognese

with Italian salsa cruda

En mexicansk klassiker som hele familien vil elske. Chili con carne med sorte bønner, hakkede tomater, rødløg og Tex-Mex krydderi. Serveres med sprøde tortillachips, mild mozzarella, spicy jalapeño og en cremet srirachadressing.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Soja
Selleri
Mælk
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

½ stk

Rødløg

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

1 dåse

Tomatpuré

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

4 g

Middelhavsdrøm

2 stk

Tomat

1 pose

Basilikum

15 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Hvide Løjer & Urter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 tsk

Sukker (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3205 kJ
Kalorier (kcal)766 kcal
Fedt23.7 g
Mættet fedt7.2 g
Kulhydrat96 g
Sukker24 g
Protein36.2 g
Salt6.8 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Forbered jalapeño
1

Skær halvdelen af jalapeño i tynde skiver og hak resten fint. TIP: Fjern kerner først, så bliver det mindre stærkt.

Steg hakket oksekød
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor gryde ved middelhøj varme. Tilsæt hakket oksekød, Tex-Mex, salt* og peber*. Steg under omrøring, indtil gylden og gennemstegt, 5-7 min.

Kog chili
3

Tilsæt hakkede tomater, hakket jalapeño, bønner og væde (skyl eventuelt bønnerne, men væden gør chilin ekstra cremet), oksebouillon, vand* [1/2 dl I 1 dl], salt* og peber*, og rør rundt. Lad simre uden låg indtil tyknet, 8-10 min. Tag gryden af komfuret. Smag, og krydr med salt* og peber*. TIP: Spring jalapeño over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.

Bland srirachafraiche
4

Bland fraiche [1/2 stk, 2P] og srirachasauce efter smag i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Hak koriander
5

Hak koriander fint.

Server
6

Anret chili i skåle. Top med srirachafraiche, mozzarella, jalapeño skiver og koriander efter smag. Server med tortillachips at dippe med.