topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarburrito

Vegetarburrito

med plantefars og Pico de Gallo

Gør hverdagen til en fest med lækre vegetarburritos! Bløde tortillabrød bliver fyldt med saftig plantefars, ris, spinat, fraiche og en fantastisk Pico de Gallo med tomat, rødløg, koriander, jalapeño og limesaft. En hverdagsfavorit, der også passer godt til weekenden!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

1 dåse

Majs

½ stk

Rødløg

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

½ stk

Jalapeno

1 stk

Lime, økologisk

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

4 g

Panamad

½ dåse

Tomatpuré

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)811 kcal
Energi (kJ)3393 kJ
Fedt21.58 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat113.01 g
Sukker14.4 g
Protein33.97 g
Salt3.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [1,5 dl | 3 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris [½ pose, 2P] og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Hæld væde fra majs. Hak rødløg [½ stk, 2P] og tomat fint. Skær lime i både. Flæk jalapeño [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Hak koriander groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat, og hak groft.

Steg plantefars
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt plantefars, halvdelen af rødløg og et nip salt* og peber*, og steg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, tomatpuré [½ dåse, 2P], Panamad og vand* [½ dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min. Tag panden af varmen, og tilsæt majs. Smag til med salt* og peber*.

Lav Pico de Gallo
4

Bland tomat, koriander, jalapeño, resterende rødløg, et stort skvæt limesaft, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. TIP: Spring jalapeñoen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovnen eller på en tør pande. Tilsæt ris til panden med pantefars, og vend sammen.

Server
6

Fyld tortillabrød med spinat, plantefars, ris, en klat fraiche og Pico de Gallo, og rul sammen til burritos. Server med limebåde og overskydende fyld.