HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarburrito
topBanner
Vegetarburrito

Vegetarburrito

med plantefars og Pico de Gallo

Gør hverdagen til en fest med lækre vegetarburritos! Bløde tortillabrød bliver fyldt med saftig plantefars, ris, spinat, fraiche og en fantastisk Pico de Gallo med tomat, rødløg, koriander, jalapeño og limesaft. En hverdagsfavorit, der også passer godt til weekenden!

Tags:VegetariskStærkHurtig
Allergener:glutensojamælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

75 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Majs

½ stk

Rødløg

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

½ stk

Jalapeño

1 stk

Lime, økologisk

160 g

Plantefars

(Indeholdergluten, soja)

4 g

Panamad

½ dåse

Tomatpuré

2 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

30 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Vand* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

½ dl

Vand* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3392.6592 kJ
Kalorier (kcal)810.865 kcal
Fedt21.579 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat113.0056 g
Sukker14.4 g
Protein33.967 g
Salt3.4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [1,5 dl | 3 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris [½ pose, 2P] og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg. TIP: Fjern ikke låget!

2

Hæld væde fra majs. Hak rødløg [½ stk, 2P] og tomat fint. Skær lime i både. Flæk jalapeño [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Hak koriander groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat, og hak groft.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt plantefars, halvdelen af rødløg og et nip salt* og peber*, og steg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, tomatpuré [½ dåse, 2P], Panamad og vand* [½ dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min. Tag panden af varmen, og tilsæt majs. Smag til med salt* og peber*.

4

Bland tomat, koriander, jalapeño, resterende rødløg, et stort skvæt limesaft, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. TIP: Spring jalapeñoen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

5

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovnen eller på en tør pande. Tilsæt ris til panden med pantefars, og vend sammen.

6

Fyld tortillabrød med spinat, plantefars, ris, en klat fraiche og Pico de Gallo, og rul sammen til burritos. Server med limebåde og overskydende fyld.