En mexicansk klassiker som hele familien vil elske. Chili con carne med sorte bønner, hakkede tomater, rødløg og Tex-Mex krydderi. Serveres med sprøde tortillachips, mild mozzarella, spicy jalapeño og en cremet srirachadressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
225 g
Hakket oksekød
4 g
Middelhavsdrøm
4 g
Kyllingebouillon
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
100 g
Mornaysauce
(Indeholder Mælk)
2 stk
Tomat
10 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Basilikum
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 tsk
Sukker (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
Skær halvdelen af jalapeño i tynde skiver og hak resten fint. TIP: Fjern kerner først, så bliver det mindre stærkt.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor gryde ved middelhøj varme. Tilsæt hakket oksekød, Tex-Mex, salt* og peber*. Steg under omrøring, indtil gylden og gennemstegt, 5-7 min.
Bland fraiche [1/2 stk, 2P] og srirachasauce efter smag i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.
Anret chili i skåle. Top med srirachafraiche, mozzarella, jalapeño skiver og koriander efter smag. Server med tortillachips at dippe med.