Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Thai veggie strips
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thai veggie strips

Thai veggie strips

with veggies and chili-peanut oil

I aften går den kulinariske rejse til Thailand og vi frister med en fantastisk 'cashew chicken' wok med masser af dejlige ingredienser. Vi fylder vores wok med paneret kylling, peberfrugt, løg, sukkerærter, cashewnødder og masser af skønne krydderier. Spændende tilbehør er cremet kokosris og frisk thaibasilikum.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 stk

Pak choi

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

80 g

Sød chilisauce

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

200 g

Veganske strimler

(Indeholder Soja)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

2 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3378 kJ
Kalorier (kcal)807 kcal
Fedt31.4 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat97.7 g
Sukker29.9 g
Protein26.8 g
Salt7.5 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image