Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Forkæl familien med en forførende toscansk tagliatelle, der byder på en fantastisk tomatsauce med frisk basilikum, crème fraiche, og vores færdige krydderiblandning Mamas Favorit. Tomatsaucen får selskab i stegepanden af perfekt kogt tagliatelle, og serveres sammen med bagt zucchini, peberfrugt og rødløg og en sprød hvidløgspangratto.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Peberfrugt
½ stk
Zucchini
1 stk
Rødløg
2 stk
Hvidløgsfed
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
1 pose
Basilikum
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
250 g
Tagliatelle
(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), og bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm halve skiver.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler og rødløg i 1 cm både.
Fordel grøntsager på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Hak basilikum groft.
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg panko i 2-3 min, eller indtil gylden og sprød.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.
Krydr med salt og peber, og overfør til en lille skål.
Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil 'al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - 'Al dente' betyder, at pasta er kogt, men stadig har en smule bid.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Svits Mamas Favorit i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], pastavand, grøntsagsbouillon, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et stort nip peber, og lad simre på middel varme i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt crème fraiche, og tag panden af varmen. Tilsæt basilikum og pasta, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen virker tyk.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med grøntsager.
Drys med pangrattato og høvlet ost.