Indisk inspireret glaseret kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk inspireret glaseret kuller

Indisk inspireret glaseret kuller

med mynte-agurkesalat og yoghurt

I aften frister vi med mad inspireret af indisk madlavningskunst. På under en halv time tryller vi en fantastisk ret frem med kuller i hovedrollen. Vi steger kuller med indiske krydderier, og glaserer den derefter i sojasauce og abrikoschutney. Vi serverer vores kuller med luftige basmatiris, en frisk mynte-agurkesalat med lime, spinat og gulerod og cremet yoghurt.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Fisk
Sennep
Mælk
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

½ stk

Lime

1 pose

Mynte

150 g

Basmatiris

4 g

Mild Mahal

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2503 kJ
Kalorier (kcal)598 kcal
Fedt13.6 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat76.6 g
Sukker15.1 g
Protein39.2 g
Salt4.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav salat
2

Imens, hak agurk groft.

Halver lime [½ stk, 2P].

Skyl spinat.

Hak mynte fint.

Bland spinat, agurk, mynte, gulerod, limesaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor skål.

Steg fisk
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Mild Mahal og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk]. Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. 

Imens, bland sojasauce og abrikoschutney i en lille skål, tilsæt til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil fisken er glaseret.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
4

Anret ris, fisk og salat på tallerkener.

Top med yoghurt.