Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du prøvet at lave hjemmelavede løgringe? Sprøde udenpå og bløde og karameliserede indeni - mums! Vi panerer løgringene i panko, revet ost og cajunkrydderier. Vi steger dem gyldne, og serverer dem med spicy srirachamayo og frisk persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
100 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 pose
Kruspersille
3 stk
Løg
1 stk
Æg til dej
2 spsk
Mel til dej
1 spsk
Vand til dej
¼ tsk
Salt til panering
¼ tsk
Salt til løg
Skær løg i 1 cm skiver, og adskil dem.
Hak persille fint.
Pisk æg, hvedemel, vand og salt i en skål.
Bland panko, revet ost, Ay Cajun-ba og salt i en dyb tallerken.
Vend løg i jævningen, og derefter i pankoblanding.
TIP: Pisk jævning indtil glat og klumpfri.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg løg i 1-2 min på hver side, indtil gylden.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis løg sidder fast på panden. Steg ad omgange ved behov.
Anret løgringe i en skål, top med persille og server med srirachamayonnaise.