Vi håber I er sultne, for i aften laver vi nemlig et yderst mættende måltid. Vi frister med spaghetti, som vi blander i en vidunderligt cremet sauce med champignon, portobello, hvidløg, mornaysauce og spinat. Fantastisk tilbehør er trøffelolie og en smuk grøn purløgs-pangratatto.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
200 g
Champignon
150 g
Portobello
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Løg
100 g
Mornaysauce
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
2 stk
Hvidløgsfed
25 g
Panko
(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)
1 pose
Purløg
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
8 ml
Trøffelolie
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
2 spsk
Smør (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.
Krydr med salt og peber, og overfør til en skål.
Skær svampe i tynde skiver og løg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Smelt smør [2 spsk | 4 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe og løg i 4-5 min, eller indtil brunet. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Krydr med salt og peber.
Imens, skyl spinat.
Hak purløg fint.
Tilsæt purløg til skålen med panko, og vend sammen.
Sænk varmen på stegepanden til middel varme, og tilsæt mornaysauce, grøntsagsbouillon og pastavand.
Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.
Krydr med salt og peber.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Dryp med trøffelolie.
Drys med finrevet ost og pangrattato.