Sprød og spicy BBQ-kyllinge bidder
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød og spicy BBQ-kyllinge bidder

Sprød og spicy BBQ-kyllinge bidder

2 portioner | med sriracha og aioli

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du alle snacks klar til kampstart? Ellers skal du prøve disse små sprøde kyllinge bidder. Vi panerer kylling, steger den sprød og gylden, topper den med spicy BBQ-sauce blandet med sriracha, og server den med cremet aioli.

Tags:
Stærk
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

280 g

Kyllingebryst

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2117 kJ
Kalorier (kcal)506 kcal
Fedt24.2 g
Mættet fedt3.3 g
Kulhydrat29.8 g
Sukker10 g
Protein40.5 g
Salt2.4 g

Redskaber

Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Paner kylling
1

Skær hvert kyllingebryst i små stykker på ca. 2x2 cm.

Pisk æg [1 stk] i en dyb tallerken. 

Bland panko og salt [1/4 tsk] i en anden dyb tallerken.. 

Vend kylling i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
2

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Steg kylling i 2-3 min på hver side, indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Varm BBQ-sauce
3

Imens, kom BBQ-sauce, vand [1 spsk] og sriracha [1/2 pose] i en lille gryde på middelvarme. Lad simre i 2-3 min, indtil gennemvarmet.

TIP: Spring sriracha over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret kylling i en dyb tallerken, og dryp med BBQ-sauce.

Server med aioli. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image