Vegetarisk forårsspaghetti
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk forårsspaghetti

Vegetarisk forårsspaghetti

med sukkerærter og citron-dildsauce

Aftenens opskrift har vi valgt at kalde forårsspaghetti, da de smukke farver fører tankerne til blomstrende haver. Vi laver en fantastisk sauce med smør, hvidløg, citron, dild, crème fraiche, revet ost, og vores egen krydderiblading som vi kalder Hello Sunrise. Vi vender spaghetti og frisk spinat i saucen, og topper med stegt radise og sukkerærter. Vi dryser salatost og sprød pangrattato over herlighederne, og så er maden færdig.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Selleri
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

75 g

Radiser

½ pose

Sukkerærter

15 g

Spinat

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ stk

Citron

1 pose

Dild

12.5 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Smør (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3650 kJ
Kalorier (kcal)872 kcal
Fedt49.6 g
Mættet fedt25.1 g
Kulhydrat79.4 g
Sukker9.8 g
Protein25.9 g
Salt5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Halver radiser.

Hak løg og dild fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Halver citron [1/2 stk, 2P].

Skyl spinat [1/2 pose, 2P].

Halver sukkerærter [1/2 pakke, 2P] på langs.

Kog pasta
2

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men væk har en smule bid.

Lav pangrattato
3

Imens, opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og overfør til en lille skål.

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middel varme.

Steg radiser og sukkerærter med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 1-2 min, eller indtil brunet, og overfør til en tallerken.

Lav sauce
5

Smelt smør [1/2 spsk I 1 spsk] i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek.

Tilsæt pastavand, crème fraiche, finrevet ost, grøntsagsbouillon, Hello Sunrise, citronsaft [1 spsk | 2 spsk], dild, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt pasta og spinat, og vend sammen.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med salatost [½ pakke, 2P] og pangrattato.

Top med radiser og sukkerærter.