Simmered black beans with jasmine rice
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Simmered black beans with jasmine rice

Simmered black beans with jasmine rice

with flat bread, dill and creme fraiche

Allergener:
Selleri
•Sulfitter
•Hvede
•Gluten
•Nødder
•Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid28 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

10 g

Ingefærpasta

50 g

Soltørrede tomater

2 g

Spidskommen, stødt

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pakke

Sorte bønner

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

2 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pose

Dild

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 dl

Vand (trin 3)

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4141 kJ
Kalorier (kcal)990 kcal
Fedt42.1 g
Mættet fedt11.5 g
Kulhydrat122.5 g
Sukker12.1 g
Protein21.7 g
Salt4.4 g

Redskaber

•Bageplade
•Stegepande
•Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6