Skip to main content
Simmered black beans with jasmine rice

Simmered black beans with jasmine rice

with flat bread, dill and creme fraiche

Allergener:
Selleri
Sulfitter
Hvede
Gluten
Nøtter
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid28 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

10 g

Ingefærpasta

50 g

Soltørrede tomater

2 g

Spidskommen, stødt

4 g

Bouillon

(Indeholder: Selleri)

390 g

Sorte bønner

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

2 stk

Pitabrød

(Indeholder: Hvede, Gluten)

20 g

Mandler

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Dild

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 dl

Vand (trin 3)

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)4125 kJ
Kalorier (kcal)986 kcal
Fedt41.8 g
Mættet fedt11.5 g
Kulhydrat126.4 g
Sukker13.8 g
Kostfibre11.5 g
Protein24.3 g
Salt4.3 g
Potassium57.6 mg
Calcium9.3 mg
Iron0.1 mg

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6