Krydret oksekødskofta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret oksekødskofta

Krydret oksekødskofta

med grøntsagscouscous og hvidløgsyoghurt

I aften er vi inspireret af græsk madlavning, og vi skal lave fantastisk middelhavsmad. Vidunderlige koftaer med dejlige krydderier steges til perfektion. Græskar, zucchini og rødløg bliver ovnbagte, og blandes derefter med persille og couscous. En cremet hvidløgsyoghurt topper herlighederne.

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

4 g

Panamad

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

½ stk

Butternutsquash

225 g

Hakket oksekød

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

2 g

Spidskommen, stødt

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

2.5 dl

Vand til couscous

½ tsk

Salt til couscous

½ tsk

Salt til bøffer

1

Æg til bøffer

1 spsk

Mel til bøffer

1 spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2675 kJ
Kalorier (kcal)639 kcal
Fedt26.1 g
Mættet fedt10.1 g
Kulhydrat63.7 g
Sukker6.1 g
Protein37.2 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skræl græskar, og del på midten. Skrab kerner ud, og skær i 2 cm tern.

Skær zucchini i 2 cm tern.

Skær rødløg i 2 cm både.

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med spidskommen, salt og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil gyldne og møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Tilbered couscous
2

Imens, bring vand og salt i kog i en gryde.

Tilsæt couscous, og bring i kog. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Bland fars
3

Imens, bland hakket oksekød, Panamad, salt, æg, hvedemel og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg koftaer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Form fars til hakkebøffer (3 pr. person) direkte i panden, tryk flade med en palet, og steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgsyoghurt
5

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, hvidløg, vand og et nip salt og peber i en lille skål.

Vend bagte grøntsager, persille, salt og et nip peber i gryden med færdig couscous.

Server
6

Anret grøntsagscouscous i dybe tallerkener.

Top med koftaer og hvidløgsyoghurt.