topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Red lentil pasta bake

Red lentil pasta bake

with bechamel sauce and zucchini salad

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg
Selleri
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

1 stk

Løg

100 g

Røde linser

(Kan indeholde Gluten)

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pakke

Hakkede tomater

½ stk

Zucchini

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Smør (trin 4)

1 spsk

Hvedemel (trin 4)

10 spsk

Mælk (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4063 kJ
Kalorier (kcal)971 kcal
Fedt34.5 g
Mættet fedt15.3 g
Kulhydrat118 g
Sukker21.2 g
Protein43.8 g
Salt6.6 g

Redskaber

Ildfast fad
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6