topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled bean tacos

Pulled bean tacos

med cajunkrydret coleslaw og stærk jalapeño

Taco tirsdag eller taco fredag? Du bestemmer! Vi steger pulled beans, som lynhurtigt får den perfekte tacosmag af at steges med vores Tex-Mex krydderiblanding. Vi laver en fantastisk tomatsalsa, med en karakteristisk smag af koriander. Vi bygger vores tacos med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en lækker cajunmayo. Og så lidt jalapeño til de modige!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Snittet kålsalat

5 g

Tex-Mex

2 stk

Tomat

1 stk

Lime, økologisk

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeno

½ stk

Rødløg

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)838 kcal
Energi (kJ)3506 kJ
Fedt35.81 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat83.13 g
Sukker11.6 g
Protein42 g
Salt4.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat fint. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Skær jalapeño i tynde skiver. Hak koriander groft. Skær lime i både.

Steg pulled beans
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt pulled beans, Tex-Mex, et skvæt vand* og et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Bland cajunmayo
3

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål.

Lav tomatsalsa
4

Bland tomat, rødløg, et stort skvæt limesaft og halvdelen af koriander i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Bland coleslaw
5

Bland snittet salat [1/2 pose, 2P], gulerod, et skvæt limesaft og cajunmayo [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

Server
6

Smør tortillabrød med cajunmayo. Fyld med coleslaw, pulled beans og tomatsalsa. Top med jalapeño og resterende koriander.