Plantebaseret miso-aubergine
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Plantebaseret miso-aubergine

Plantebaseret miso-aubergine

med aromatisk citrongræsris og frisk salat

Tags:
Plant-based
Vegetarisk
Mælkefri
Plantebaseret
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Aubergine

150 g

Langkornede hvide ris

30 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

40 g

Sød chilisauce

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Forårsløg

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

½ stk

Ingefær

1 stk

Citrongræs

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Ketchup (step 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2837 kJ
Kalorier (kcal)678 kcal
Fedt26.7 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat91.4 g
Sukker20.6 g
Protein15 g
Salt6.8 g

Redskaber

Bageplade
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image