Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Plant-based Teriyaki glazed aubergine
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Plant-based Teriyaki glazed aubergine

Plant-based Teriyaki glazed aubergine

with sushi-style rice and pak choi

Tags:
Plant-based
Under 650 kcal
Vegetarisk
Mælkefri
Plantebaseret
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Aubergine

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

1 stk

Pak choi

½ g

Chiliflager

1 pose

Koriander

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

5 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

1 stk

Forårsløg

150 g

Jasminris

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

½ stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

2 tsk

Sukker (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2648 kJ
Kalorier (kcal)633 kcal
Fedt25.9 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat87.1 g
Sukker20.9 g
Protein10.6 g
Salt5.2 g

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image