
Plant-based Teriyaki glazed aubergine
with sushi-style rice and pak choi
Tags:
Plant-based
•Under 650 kcal
•Vegetarisk
•Mælkefri
•Plantebaseret
Allergener:
Gluten
•Hvede
•Soja
•Sesam
•Sulfitter
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
1 stk
Aubergine
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)
1 stk
Pak choi
½ g
Chiliflager
1 pose
Koriander
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
5 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
1 stk
Forårsløg
150 g
Jasminris
25 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
½ stk
Ristede løg
(Indeholder Gluten)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 dl
Vand (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
2 tsk
Sukker (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
•Bageplade
•Stegepande
•Gryde
Fremgangsmåde
1
2
3
4
5
6