Mexicanske ananas- og vegetarisk kebab-tacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicanske ananas- og vegetarisk kebab-tacos

Mexicanske ananas- og vegetarisk kebab-tacos

med pico de gallo og srirachamayonnaise

Tacos kan indeholde alt muligt godt, men vi tør næsten love at I aldrig har prøvet denne spændende kombination. Vi bygger vores tacos med lune tortillas, stegt ananas og cajunkrydret kebab, og salat med gulerod, rødkål og ananasjuice. Og så topper dem vi dem med pico de gallo med rødløg, tomat, koriander og lime, og spicy srirachamayo.

Tags:
Plantebaseret
Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Sulfitter
Selleri
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rødløg

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

1 stk

Gulerod

75 g

Rødkål, skåret

½ dåse

Ananasskiver

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3281 kJ
Kalorier (kcal)784 kcal
Fedt38.3 g
Mættet fedt53.8 g
Kulhydrat76.5 g
Sukker16 g
Protein27.5 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered frugt og grønt
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Hak rødløg, tomat og koriander fint.

Halver lime.

Riv gulerod groft.

Hæld saft fra ananas i en lille skål, og dup ananas [1/2 dåse, 2P] tør med køkkenrulle.

Lav pico de gallo
2

Bland rødløg, tomat, koriander, limesaft, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav salat
3

Bland gulerod, rødkål, ananassaft, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg kebab
4

Hak ananas groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg ananas i 1-2 min, eller indtil let brunet, og overfør til en tallerken.

Bland kebab, hvedemel [1 spsk | 2 spsk], Ay Cajun-ba og grøntsagsbouillon i en mellemstor skål.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab i 3-4 min, eller indtil brunet.

Varm tortillabrød
5

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland srirachamayonnaise og vand [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

Server
6

Fyld tortillabrød med salat, ananas, kebab, pico de gallo og srirachamayonnaise.