topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paprikapaneret grillost

Paprikapaneret grillost

med chilihonning og cremet ranchdressing

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften frister vi med grillost som vi panerer i panko krydret med røget paprika. Samtidigt bager vi fritter i ovnen, og bikser en frisk salat sammen med kål, æble og lime. Vi topper med spicy chilihonning og hjemmelavet cremet ranchdressing, og så er maden færdig.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Røget paprika

25 g

Honning

1 g

Chiliflager

½ stk

Lime

1 stk

Æble

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

½ g

Oregano, tørret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Hvedemel (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4382 kJ
Kalorier (kcal)1047 kcal
Fedt58.3 g
Mættet fedt28.6 g
Kulhydrat96.4 g
Sukker29 g
Protein39.3 g
Salt4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Paner grillost
2

Imens, skær grillost i 2 cm skiver (3 pr. person). 

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. 

Bland panko, røget paprika og et stort nip peber i en anden dyb tallerken. 

Kom hvedemel [1 spsk | 2 spsk] i en tredje dyb tallerken. 

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Lav ranchdressing
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg, oregano [1/2 pakke, 2P], mayonnaise og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland honning og chiliflager i en anden lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav salat
4

Skær æble i tynde, halve skiver.

Halver lime [½ stk, 2P].

Bland limesaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål.

Vend kålblanding og æble i skålen.

Steg grillost
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme, når fritterne har 10 min tilbage.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Server
6

Anret fritter, grillost og salat i på tallerkener.

Top grillost med chilihonning.

Server med ranchdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image