
Pankopaneret svinekød
med hvidløgsris, broccoli & asiatisk mayodressing
Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk hvidløgsris og spændende asiatisk mayodressing. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
300 g
Svineschnitzel
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
250 g
Broccoli
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
2 stk
Hvidløgsfed
100 g
Basmatiris
1 stk
Gulerod
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
10 g
Sesamfrø
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 stk
Æg (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 4)
3 dl
Vand (trin 1)
efter behov
Smør (trin 1)
Fremgangsmåde
Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits halvdelen af hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær broccoli i små buketter. Skær svinekød i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og broccoli i 5-6 min. Tilsæt resterende hvidløg, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, overfør til en skål, og dæk til med låg. TIP: Tilsæt et skvæt vand til panden, så tilberedes grøntsagerne hurtige.
Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden dyb tallerken. Vend svinekød i æg og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.
Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager på tallerkener. Dryp med asiatisk mayodressing. Drys med sesamfrø.