Panfried grill cheese fritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panfried grill cheese fritters

Panfried grill cheese fritters

med fyldig salat og asiatisk dressing

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Max 50g kulhydrater
:
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Jordnødder
Mælk
Selleri

20 minutter
20 minutter

150 g

Kålblanding, skåret

50 g

Asiatisk mayonnaise

()

20 g

Saltede peanuts

( )

1 pose

Koriander

200 g

Grillost

()

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

½ stk

Glaskål, hvid

4 g

Grøntsagsbouillon

()

½ g

Chiliflager

1 stk

Lime

5 g

Ginger Ninja

()

2 stk

Æg (trin 2)

6 spsk

Hvedemel (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Energi (kJ)3756 kJ
Kalorier (kcal)898 kcal
Fedt59.8 g
Mættet fedt26.3 g
Kulhydrat49.7 g
Sukker14.9 g
Protein41.8 g
Salt5.7 g

Stegepande
Rivejern

1

Riv gulerod (uskrællet) og grillost. Skær forårsløg i tynde skiver. Skær agurk i 1 cm tern.

Bland fars
2

Pisk æg [2 stk | 4 stk], Ginger Ninja og grøntsagsboullon en stor skål. Rør i gulerod, grillost, forårsløg og et nip chili. Tilsæt hvedemel [1 dl | 2 dl] og et stort nip peber, og bland det hele sammen. TIP: Det er nemmest at blande med hænderne.

Steg fritters
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme, og hæld olivenolie i så hele bunden er dækket. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 2-3 min på hver side, indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Pas på ikke at vende fritters for tidligt, så kan de falde sammen.

Bland kålsalat
4

Skær lime i både. Hak peanuts groft. Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et stort skvæt limesaft i en stor skål, og krydr med et nip salt og peber. Tilsæt kålmix agurk og peanuts, og vend sammen.

Hak koriander
5

Hak koriander groft.

Server
6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander, og server med asiatisk mayonnaise og resterende limebåde.