topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte ostefritters

Pandestegte ostefritters

med syrlig kålsalat og asiatisk mayonnaise

I aften skal vi have lækre grillostefritters med friske smage i form af forårsløg og gulerødder. Dertil sprød kålsalat, syrlig lime og en velsmagende asiatisk mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Grillostefritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Æg
Sennep
Jordnødder
Soja
Hvede
Gluten
Sesam
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

150 g

Kålblanding, skåret

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

½ stk

Glaskål, hvid

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ g

Chiliflager

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2

Æg til panering

1 spsk

Mel til panering

1 spsk

Olie til fritters

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3290 kJ
Kalorier (kcal)786 kcal
Fedt58.7 g
Mættet fedt26 g
Kulhydrat29.5 g
Sukker14.1 g
Protein37.1 g
Salt5.6 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Riv gulerod (uskrællet) og grillost groft.

Snit forårsløg fint.

Skræl glaskål, og skær i 1 cm tern.

Bland fars
2

Pisk æg, Ginger Ninja, grøntsagsbouillon og hvedemel sammen i en stor skål.

Tilsæt gulerod, grillost, forårsløg og et nip chiliflager, og rør rundt.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg fritters
3

Hæld olivenolie i stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Form fars til fritters (2 pr. person) direkte i panden, pres flade med en palet, og steg i 3-4 min på hver side.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Pas på ikke at vende fritters for tidligt, så kan de falde fra hinanden.

Bland kålsalat
4

Imens, skær lime i både.

Hak peanuts groft.

Bland en smule olivenolie, et stort skvæt limesaft og et nip salt og peber i en stor skål.

Vend kålblanding, glaskål og peanuts i skålen.

Hak koriander
5

Hak koriander groft.

Server
6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener.

Top med koriander.

Server med asiatisk mayonnaise og resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image