Pandestegte teriyaki-østershatte
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte teriyaki-østershatte

Pandestegte teriyaki-østershatte

med 'sushi style'-ris og glaskålssalat

Tags:
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Østershatte

150 g

Jasminris

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

½ stk

Glaskål, hvid

1 stk

Gulerod

½ g

Chiliflager

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Forårsløg

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 tsk

Sukker (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3096 kJ
Kalorier (kcal)740 kcal
Fedt32.1 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat96.9 g
Sukker22.1 g
Protein15.2 g
Salt5.1 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6