topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte ostefritters

Pandestegte ostefritters

med fyldig salat og asiatisk dressing

Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede
Jordnødder
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde Selleri)

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 pose

Koriander

1 stk

Grillost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

1 stk

Agurk

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ g

Chiliflager

1 stk

Lime

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

6 spsk

Hvedemel (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3709 kJ
Kalorier (kcal)886 kcal
Fedt60.2 g
Mættet fedt26.3 g
Kulhydrat46.4 g
Sukker15.1 g
Protein41.8 g
Salt5.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Riv gulerod (uskrællet) og grillost. Skær forårsløg i tynde skiver. Skær agurk i 1 cm tern.

Bland fars
2

Pisk æg [2 stk | 4 stk], Ginger Ninja og grøntsagsboullon en stor skål. Rør i gulerod, grillost, forårsløg og et nip chili. Tilsæt hvedemel [1 dl | 2 dl] og et stort nip peber, og bland det hele sammen. TIP: Det er nemmest at blande med hænderne.

Steg fritters
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme, og hæld olivenolie i så hele bunden er dækket. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 2-3 min på hver side, indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Pas på ikke at vende fritters for tidligt, så kan de falde sammen.

Bland kålsalat
4

Skær lime i både. Hak peanuts groft. Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et stort skvæt limesaft i en stor skål, og krydr med et nip salt og peber. Tilsæt kålmix agurk og peanuts, og vend sammen.

Hak koriander
5

Hak koriander groft.

Server
6

Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander, og server med asiatisk mayonnaise og resterende limebåde.