Pan-fried mediterranean haddock
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan-fried mediterranean haddock

Pan-fried mediterranean haddock

with zucchini and lemon butter sauce

Tags:
Hvedefri
Hurtig
Allergener:
Fisk
Selleri
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

150 g

Langkornede hvide ris

1 dåse

Tomatpuré

125 g

Cherrytomater

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pose

Basilikum

½ stk

Citron

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ stk

Zucchini

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Smør (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2938 kJ
Kalorier (kcal)702 kcal
Fedt27.7 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat71.5 g
Sukker6.9 g
Protein39.4 g
Salt3.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4