Krydrede østerhatte-'Po' boys'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydrede østerhatte-'Po' boys'

Krydrede østerhatte-'Po' boys'

med rødkålsslaw og bagte cajun-fritter

Tags:
Vegetarisk
Plantebaseret
Allergener:
Hvede
Havre
Gluten
Soja
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

200 g

Østershatte

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

500 g

Kartofler

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Gulerod

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Forårsløg

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

2 spsk

Ketchup (step 6)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3533 kJ
Kalorier (kcal)844 kcal
Fedt36.3 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat108.9 g
Sukker17.3 g
Protein21.3 g
Salt4.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Lav cajun-fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med halvdelen af Ay Cajun-ba og et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Paner svampe
2

Riv svampe i mindre stykker. 

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], sojasauce, vand [2 spsk | 4 spsk] og resterende Ay Cajun-ba i en stor skål.

Tilsæt svampe, og vend sammen.

Vend svampe med panko i skålen.

Lav rødkålsslaw
3

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Snit forårsløg fint.

Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], et stort skvæt limesaft og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

Tilsæt rødkål og gulerod, og vend sammen.

Steg svampe
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme, når fritterne har 10 min tilbage.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet. 

Krydr med et nip salt og peber.

Varm brød
5

Lav et snit i pølsebrød [½ pakke, 2P].

Varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min, når fritterne har 4 min tilbage.

Server
6

Fyld pølsebrød med svampe og en smule rødkålsslaw.

Top med forårsløg og srirachamayonnaise.

Server med fritter, ketchup [2 spsk I 4 spsk] og resterende limebåde.