topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild kokoskarry

Mild kokoskarry

med grønne linser og frisk koriander

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Varier din aftensmad med en hurtig, lækker vegetarisk karry på linser og velsmagende kokossauce. Karryen koges sammen på friske grøntsager, ingefær og hvidløg. Retten toppes med sprøde cashewnødder og frisk koriander, og pludselig har man en lille smagsfest at glæde sig til. Du har den også på middagsbordet på sølle 20 min.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sennep
Nødder
Mælk
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Gulerod

2 stk

Tomat

1 pakke

Grønne linser

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

200 ml

Kokosmælk

1 pose

Koriander

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

10 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 g

Chiliflager

10 g

Ingefærpasta

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3191 kJ
Kalorier (kcal)763 kcal
Fedt33.5 g
Mættet fedt18.7 g
Kulhydrat92.5 g
Sukker11.9 g
Protein17.6 g
Salt7.6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered grøntsager
2

Imens, riv gulerod (uskrællet) fint. 

Hak tomat groft. 

Skyl linser under koldt vand i en si.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg tomat og gulerod i 3-4 min, eller indtil næsten bløde.

Lav kokoskarry
4

Tilsæt ingefærpasta, Ginger Ninja og karrypasta, og steg videre i 1 min. 

Tilsæt linser, kokosmælk og sojasauce [1/2 pakke, 2P], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet.

Hak koriander
5

Imens, hak koriander og cashewnødder groft.

Server
6

Anret ris og kokoskarry i dybe tallerkener.

Top med yoghurt og koriander.

Drys med cashewnødder og chiliflager.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.