Middelhavsinspireret rejegryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret rejegryde

Middelhavsinspireret rejegryde

med basmatiris og frisk basilikum

Tags:
Hurtig
Kalorielet
Allergener:
Krebsdyr
Mælk
Selleri
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 pose

Basilikum

60 g

Calabresepesto

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

2 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Langkornede hvide ris

½ g

Chiliflager

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2673 kJ
Kalorier (kcal)639 kcal
Fedt29.1 g
Mættet fedt12.4 g
Kulhydrat74.2 g
Sukker9.3 g
Protein19.1 g
Salt5.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6