topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicanske kyllingefajitas

Mexicanske kyllingefajitas

med frisk tomatsalsa og mild yoghurt

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en fajitafest med masser af spændende tilbehør. Bønnemashen får sin karakteristiske smag af at krydres med sriracha. Tomatsalsaen byder på en perfekt blanding af sødt, salt og surt, og den kølende fraiche giver en fin kontrast til alt det stærke.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

1 pose

Koriander

300 g

Kyllingebryststrimler

5 g

Tex-Mex

10 g

Sriracha

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ g

Chiliflager

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2964 kJ
Kalorier (kcal)708 kcal
Fedt25.6 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat66.5 g
Sukker13.7 g
Protein47.9 g
Salt3 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Hak tomat groft. 

Skær peberfrugt i 2 cm strimler.

Skær rødløg i 2 cm både.

Hak koriander groft. 

Steg kylling
2

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling, peberfrugt, rødløg og sriracha [1/2 pakke, 2P] med Tex-Mex og salt i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. 

TIP: Undlad srirachaen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. 

Lav tomatsalsa
3

Bland tomat, koriander, chiliflager [1/2 pakke, 2P], olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad

Server
4

Fyld tortillabrød med kylling, grøntsager og tomatsalsa. 

Top med fraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image