
Mexikansk kycklingfajitas
med frisk tomatsalsa och mild yoghurt
Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en fajitafest med masser af spændende tilbehør. Bønnemashen får sin karakteristiske smag fra krydderiet Sriracha. Tomatsalsaen byder på en perfekt blanding af sødt, salt og surt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
2 stk
Tomat
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Rødløg
1 pose
Koriander
300 g
Kyllingebryststrimler
5 g
Tex-Mex
10 g
Sriracha
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ g
Chiliflager
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Fremgangsmåde

Skær tomat i 1 cm tern. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Hak koriander groft. Skyl sorte bønner under koldt vand* i en si.

Opvarm en smule olivenolie* i en mellemstor stegepande på middel varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland tomat, rødløg, chili, et nip sukker*, en smule olivenolie* og halvdelen af koriander i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og resterende koriander i en anden skål, og smag til med salt* og peber*. Varm tortillabrød i 10 sek på en tør pande eller i mikrobølgeovn.

Fyld tortillabrød med bønner, kylling og tomatsalsa. Top med korianderfraiche.