Marineret rumpsteak og sød sennepssauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marineret rumpsteak og sød sennepssauce

Marineret rumpsteak og sød sennepssauce

med varm kartoffelsalat og græsk salatost

Et klassisk festmåltid når det er bedst: stegt rumpsteak med en skøn kartoffelsalat. Du marinerer bøfferne i Panamad-krydderi, før de steges til perfektion! Kartoffelsalaten byder på masser af spændende ingredienser som spinat, dild, græskarkerner og salatost. Vil du have endnu flere smagsoplevelser? Intet problem, vi topper lækkerierne med en sursød citron- og honningdressing.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Dild

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

½ stk

Zucchini

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Citron

4 g

Panamad

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

300 g

Rumpsteak

400 g

Små kartofler

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5546 kJ
Kalorier (kcal)1326 kcal
Fedt49.8 g
Mættet fedt19.9 g
Kulhydrat41.5 g
Sukker8.9 g
Protein47.1 g
Salt3.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Mariner bøffer
1

Forvarm ovnen til 240°/220°C (varmluft). 

Tag bøffer ud af køleskabet.

Bland Panamad, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en skål. 

Vend bøffer i skålen. 

Bag kartofler
2

Halver kartofler (uskrællet).

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil gyldne. 

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tykke skiver.

Fordel på bagepladen med kartofler, når de har 10 min tilbage.

Bland honningdressing
3

Opvarm en stor stegepande på høj varme.

Rist græskarkerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både. 

Bland creme fraiche [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, honning-sennepsdressing, et skvæt citronsaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål, og smag til med citronsaft.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på høj varme.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering. 

GRILL: Grill bøffer i 1 min på hver side. Sænk til middellav varme, og grill videre i 1-2 min på hver side for medium-rare.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Lav kartoffelsalat
5

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Hak dild groft.

Tilsæt spinat, dild, græskarkerner og smuldret salatost til bagepladen med kartofler og zucchini, når de er færdige, og vend sammen.

Server
6

Anret bøffer og kartoffelsalat på tallerkener.

Dryp med sennepssauce. 

Server med resterende citronbåde.