topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk kyllingewok

Asiatisk kyllingewok

med hvidløgsstegt broccoli og udonnudler

I denne kyllingewok samles mange ingredienser, der sammen danner en fantastisk smagskombination. Vi starter med at stege kyllingestrimler sprøde, og så steger vi rødløg, broccoli, peberfrugt og hvidløg. Derefter blander vi kylling og grøntsager med nudler, sataysauce, sojasauce, chilisauce og lime. Lyder det godt? Vi tør næsten love at du ikke bliver skuffet!

Tags:
Børnevenlig
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

125 g

Broccoli

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Lime

40 g

Sød chilisauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Løg

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2963 kJ
Kalorier (kcal)708 kcal
Fedt17.6 g
Mættet fedt3.3 g
Kulhydrat82 g
Sukker24.6 g
Protein50.8 g
Salt3.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg kylling
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med et nip salt i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt, og overfør til en tallerken.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær løg [1/2 stk, 2P] i 1 cm både. 

Skær broccoli [1/2 stk, 2P] i buketter og stokken i 2 cm tern. 

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Pres eller hak hvidløg fint. 

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande (tør af først) på høj varme. 

Steg broccoli, peberfrugt, løg og hvidløg med salt og peber i 7-8 min, eller indtil bløde. 

Imens, pisk sataysauce [½ pakke, 2P], sojasauce, sød chilisauce, et skvæt limesaft og olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] sammen i en lille skål, og smag til med salt og peber.

TIP: Tilsæt et skvæt vand til stegepanden, så bliver det hurtigere færdigt.

Kog nudler
4

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde. 

Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Tilsæt nudler til stegepanden med grøntsager, og vend sammen.  

Tilsæt kylling
5

Tilsæt kylling, nudelvand [1/2 dl | 1 dl], sataysauce [1/2 pakke, 2P] og et skvæt limesaft til stegepanden med grøntsager, og vend sammen i 1 min, eller indtil opvarmet.,

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt nudelvand, hvis saucen er for tyk. 

Server
6

Anret wok i dybe tallerkener.

Top med limesaft.