topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingesalat

Kyllingesalat

med hvidløgscroutoner & sennepsdressing (OBS! Æg medfølger ikke)

Denne fyldige salat byder på saftig kylling på en seng af sprød salat toppet med spejlæg og knasende hvidløgscroutoner. Serveres med en skarp sennepsdressing til at binde det hele sammen med.

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 stk

Gulerod

20 g

Finrevet ost

280 g

Kyllingebryst

100 g

Blandet salat

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Baguette

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

1 spsk

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)307 kcal
Energi (kJ)1283 kJ
Fedt15.32 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat1.55 g
Sukker1.2 g
Protein40.03 g
Salt0.6 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Pres eller hak hvidløg fint. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær brød [½ stk, 2 pers.] i små stykker. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et andet skærebræt). Skær igennem med en skarp kniv.

Bag hvidløgscroutoner
2

Fordel brød på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Vend med hvidløg. Krydr med salt* og peber*. Bag i 8-10 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Krydr med salt* og peber*. Stil til side på en tallerken.

Spejl æg
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 3-4 min, eller indtil æggeblommen er let stivnet. Krydr med salt* og peber*. 

Bland salat
5

Skær kylling i skiver. Bland sennep [1/2 pakke, 2 pers.], mayonnaise, vand*, 1/2 revet ost og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*. Vend salat og gulerod i skålen.

Server
6

Anret salat, hvidløgscroutoner og kylling i dybe tallerkener. Top med spejlæg. Drys med resterende revet ost.