
Kyllingesalat
med hvidløgscroutoner & sennepsdressing (OBS! Æg medfølger ikke)
Denne fyldige salat byder på saftig kylling på en seng af sprød salat toppet med spejlæg og knasende hvidløgscroutoner. Serveres med en skarp sennepsdressing til at binde det hele sammen med.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
12 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
1 stk
Gulerod
20 g
Finrevet ost
280 g
Kyllingebryst
100 g
Blandet salat
1 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Baguette
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 stk
Æg
1 spsk
Vand
Fremgangsmåde
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Pres eller hak hvidløg fint. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær brød [½ stk, 2 pers.] i små stykker. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et andet skærebræt). Skær igennem med en skarp kniv.
Fordel brød på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Vend med hvidløg. Krydr med salt* og peber*. Bag i 8-10 min, eller indtil gyldne og sprøde.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Krydr med salt* og peber*. Stil til side på en tallerken.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 3-4 min, eller indtil æggeblommen er let stivnet. Krydr med salt* og peber*.
Skær kylling i skiver. Bland sennep [1/2 pakke, 2 pers.], mayonnaise, vand*, 1/2 revet ost og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*. Vend salat og gulerod i skålen.
Anret salat, hvidløgscroutoner og kylling i dybe tallerkener. Top med spejlæg. Drys med resterende revet ost.