Besøg et kulinarisk sted i grænselandet mellem Mellemamerika, Sydeuropa og Asien, der både lugter og smager som et kunstværk. Krydre kofta med mild salatost pyntet med orange gulerodsstrimler, der slingrer sig på toppen som Mona Lisas lokker.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Græsk salatost
75 g
Fraiche
1 stk
Tomat
1 stk
Gulerod
60 g
Blandet salat
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Panamad
1 stk
Rødløg
25 ml
Hvidvinseddike
250 g
Hakket oksekød
1 stk
Æg
½ tsk
Salt
3 tsk
Sukker
½ dl
Vand
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Vend med hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål.
Bland hakket oksekød, Panamad, æg* og panko med et nip salt* og peber* i en skål.
Form fars til 6 x 2,5 cm koftaer (3 pr. person).
Blend salatost [½ pakke, 2 pers.] og fraiche [½ pakke, 2 pers.] til en dressing i en blender (eller mos med en gaffel).
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 10-12 min.
Skær tomat i tern. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Varm tortillabrød i ovnen i 1-2 min.
Smør tortillabrød med ostedressing. Top med salat, gulerod, tomat, koftaer og syltet rødløg.