Besøg et kulinarisk sted i grænselandet mellem Mellemamerika, Sydeuropa og Asien, der både lugter og smager som et kunstværk. Krydre kofta med mild salatost pyntet med orange gulerodsstrimler, der slingrer sig på toppen som Mona Lisas lokker.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
30 g
Panko
(Indeholdergluten)2 stk
Græsk salatost
(Indeholdermælk)4 g
Fraiche
(Indeholdermælk)25 ml
Tomat
250 g
Gulerod
1 stk
Blandet salat
½ tsk
Tortillabrød
(Indeholdergluten)3 tsk
Panamad
½ dl
Rødløg
Hvidvinseddike
(Indeholdersulfitter)Hakket oksekød
Æg*
(Indeholderæg)Salt*
Sukker*
Vand*
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Vend med hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål.
Bland hakket oksekød, Panamad, æg* og panko med et nip salt* og peber* i en skål.
Form fars til 6 x 2,5 cm koftaer (3 pr. person).
Blend salatost [½ pakke, 2 pers.] og fraiche [½ pakke, 2 pers.] til en dressing i en blender (eller mos med en gaffel).
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 10-12 min.
Skær tomat i tern. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Varm tortillabrød i ovnen i 1-2 min.
Smør tortillabrød med ostedressing. Top med salat, gulerod, tomat, koftaer og syltet rødløg.