Krydrede koftawraps
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydrede koftawraps

Krydrede koftawraps

med syltet rødløg & dressing

Besøg et kulinarisk sted i grænselandet mellem Mellemamerika, Sydeuropa og Asien, der både lugter og smager som et kunstværk. Krydre kofta med mild salatost pyntet med orange gulerodsstrimler, der slingrer sig på toppen som Mona Lisas lokker.

Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Græsk salatost

75 g

Fraiche

1 stk

Tomat

1 stk

Gulerod

60 g

Blandet salat

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Panamad

1 stk

Rødløg

25 ml

Hvidvinseddike

250 g

Hakket oksekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

½ tsk

Salt

3 tsk

Sukker

½ dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)716 kcal
Energi (kJ)2998 kJ
Fedt24.26 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat83.69 g
Sukker10.8 g
Protein40.43 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Sylt rødløg
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Vend med hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål.

Form koftaer
2

Bland hakket oksekød, Panamad, æg* og panko med et nip salt* og peber* i en skål. 

Form fars til 6 x 2,5 cm koftaer (3 pr. person).

Lav ostedressing
3

Blend salatost [½ pakke, 2 pers.] og fraiche [½ pakke, 2 pers.] til en dressing i en blender (eller mos med en gaffel).

Steg koftaer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 10-12 min.

Forbered grøntsager
5

Skær tomat i tern. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Varm tortillabrød i ovnen i 1-2 min.

Server
6

Smør tortillabrød med ostedressing. Top med salat, gulerod, tomat, koftaer og syltet rødløg.