HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKrydrede Koftawraps
topBanner
Krydrede koftawraps

Krydrede koftawraps

med syltet rødløg & dressing

Besøg et kulinarisk sted i grænselandet mellem Mellemamerika, Sydeuropa og Asien, der både lugter og smager som et kunstværk. Krydre kofta med mild salatost pyntet med orange gulerodsstrimler, der slingrer sig på toppen som Mona Lisas lokker.

Allergener:glutenmælksulfitteræg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

2 stk

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

4 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

25 ml

Tomat

250 g

Gulerod

1 stk

Blandet salat

½ tsk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

3 tsk

Panamad

½ dl

Rødløg

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

Hakket oksekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)

Salt*

Sukker*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2997.564 kJ
Kalorier (kcal)716.435 kcal
Fedt24.26 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat83.689 g
Sukker10.8 g
Protein40.4285 g
Salt5.3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Vend med hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål.

2

Bland hakket oksekød, Panamad, æg* og panko med et nip salt* og peber* i en skål. 

Form fars til 6 x 2,5 cm koftaer (3 pr. person).

3

Blend salatost [½ pakke, 2 pers.] og fraiche [½ pakke, 2 pers.] til en dressing i en blender (eller mos med en gaffel).

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 10-12 min.

5

Skær tomat i tern. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Varm tortillabrød i ovnen i 1-2 min.

6

Smør tortillabrød med ostedressing. Top med salat, gulerod, tomat, koftaer og syltet rødløg.