topBanner
Krydrede koftawraps

Krydrede koftawraps

med syltet rødløg & dressing

Besøg et kulinarisk sted i grænselandet mellem Mellemamerika, Sydeuropa og Asien, der både lugter og smager som et kunstværk. Krydre kofta med mild salatost pyntet med orange gulerodsstrimler, der slingrer sig på toppen som Mona Lisas lokker.

Allergener:ægglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Rødløg

25 ml

Hvidvinseddike

250 g

Hakket oksekød

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

75 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Tomat

1 stk

Gulerod

1 pose

Blandet salat

2 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

4 g

Panamad

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand*

1 spsk

Sukker*

½ tsk

Salt*

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3084 kJ
Kalorier (kcal)737 kcal
Fedt33 g
Mættet fedt15 g
Kulhydrat63 g
Sukker17 g
Protein44 g
Salt4 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.Skær rødløg i tynde, halve skiver.Vend med hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål.

2

Bland hakket oksekød, Panamad, æg* og panko med et nip salt* og peber* i en skål.Form fars til 6 x 2,5 cm koftaer (3 pr. person).

3

Blend salatost [½ pakke, 2 pers.] og fraiche [½ pakke, 2 pers.] til en dressing i en blender (eller mos med en gaffel).

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.Steg koftaer i 10-12 min.

5

Skær tomat i tern.Skræl gulerod til lange, tynde bånd.Varm tortillabrød i ovnen i 1-2 min.

6

Smør tortillabrød med ostedressing.Top med salat, gulerod, tomat, koftaer og syltet rødløg.