Krydrede hakkebøffer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydrede hakkebøffer

Krydrede hakkebøffer

med grøntsagscouscous og hvidløgsyoghurt

I aften er vi inspireret af græsk madlavning, og vi skal lave fantastisk middelhavsmad. Vidunderlige hakkebøffer med dejlige krydderier steges til perfektion. Græskar, peberfrugt og rødløg bliver ovnbagte, og blandes derefter med persille og couscous. En cremet hvidløgyoghurt topper herlighederne.

Tags:
Kalorielet
Proteinrig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket oksekød

4 g

Panamad

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 g

Spidskommen, stødt

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Butternutsquash

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

2.5 dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Hvedemel (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)620 kcal
Energi (kJ)2592 kJ
Fedt19.7 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat66.8 g
Sukker10 g
Protein40.6 g
Salt5.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skræl græskar [½ stk, 2P], og del på midten. Skrab kerner ud, og skær i 2 cm tern.

Skær peberfrugt i 2 cm tern og rødløg i både. 

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med spidskommen og et stort nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre og let brunet. 

Forbered couscous
2

Bring vand [2,5 dl | 5 dl] og salt [1/2 tsk I 1 tsk] i kog i en gryde.

Tilsæt couscous, og bring i kog. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Bland fars
3

Imens, bland hakket oksekød, Panamad, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], æg [1 stk | 2 stk], hvedemel [1 spsk I 2 spsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg hakkebøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Form fars til hakkebøffer (3 pr. person), og steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. 

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgsyoghurt
5

Imens, hak persille fint.

Pak eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, hvidløg, vand [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Vend bagte grøntsager, persille og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i gryden med færdig couscous.

Server
6

Anret grøntsagscouscous i dybe tallerkener.

Top med hakkebøffer og hvidløgsyoghurt.