
Korean bulgogi steak bowl
with ginger rice and kimchi-style pak choi
Allergener:
Hvede
•Soja
•Gluten
•Sesam
•Sulfitter
•Sennep
•Æg
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
1 stk
Ingefær
1 stk
Hvidløgsfed
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
12.5 g
Honning
10 g
Sriracha
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)
300 g
Angus Striploin
25 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
1 g
Chiliflager
1 stk
Gulerod
1 stk
Æble
1 stk
Forårsløg
50 g
Sort sesammayonnaise
(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)
1 stk
Pak choi
150 g
Langkornede hvide ris
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 spsk
Smør (trin 1)
2.5 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
½ dl
Vand (trin 5)
•Stegepande
•Rivejern
•Gryde
Fremgangsmåde

1

2

3

4

5

6