topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Korean bulgogi steak bowl

Korean bulgogi steak bowl

with ginger rice and kimchi-style pak choi

Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam
Sulfitter
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

12.5 g

Honning

10 g

Sriracha

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

300 g

Angus Striploin

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 g

Chiliflager

1 stk

Gulerod

1 stk

Æble

1 stk

Forårsløg

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

1 stk

Pak choi

150 g

Langkornede hvide ris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3882 kJ
Kalorier (kcal)928 kcal
Fedt46.6 g
Mættet fedt15.5 g
Kulhydrat84.4 g
Sukker19 g
Protein40.3 g
Salt6.3 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6