
Japanese veggie mince donburi bowl
with garlic rice and black sesame slaw
Tags:
Plant-based
•Vegetarisk
Allergener:
Gluten
•Byg
•Soja
•Sulfitter
•Hvede
•Sesam
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
150 g
Jasminris
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Pak choi
1 stk
Løg
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 stk
Gulerod
½ stk
Glaskål, hvid
100 g
Vegansk sesammayonnaise
(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ spsk
Olivenolie (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Vand (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
2 spsk
Vand (trin 5)
•Stegepande
•Gryde
Fremgangsmåde
1
2
3
4
5
6