Japanese veggie mince donburi bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Japanese veggie mince donburi bowl

with garlic rice and black sesame slaw

Tags:
Plantebaseret
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Sulfitter
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pak choi

1 stk

Løg

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 stk

Gulerod

½ stk

Glaskål, hvid

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Smør (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3230 kJ
Kalorier (kcal)772 kcal
Fedt34.9 g
Mættet fedt7.2 g
Kulhydrat86.7 g
Sukker20.4 g
Protein23.8 g
Salt5.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6