topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk plantefarsbowl

Indisk plantefarsbowl

med grøntsagsbulgur og karrydressing

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften frister vi med masser af dejlige grøntsager i kombination med cremet bulgur og plantefars stegt med indiske krydderier. Vi bygger vores fantastiske bowl med bulgur blandet med agurk, tomat, mynte og spinat, plantefars med abrikoschutney, syltede rødløg med lime, spicy karryyoghurt og knasende cashewnødder.

Tags:
Kalorielet
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Byg
Soja
Sennep
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 pose

Mynte

2 g

Curry-on

1 stk

Agurk

½ stk

Lime

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

4 g

Mild Mahal

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

½ stk

Rødløg

2 stk

Tomat

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk Kan indeholde Mælk)

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Spelt, Hvede, Byg, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2320 kJ
Kalorier (kcal)555 kcal
Fedt23.9 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat51.1 g
Sukker17.5 g
Protein25.7 g
Salt3.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [3 dl | 4,5 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil 'al dente'.

Sylt løg
2

Imens, skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Halver lime [½ stk, 2P].

Bland limesaft, rødløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.

Forbered grøntsager
3

Hak agurk, tomat og mynte groft.

Skyl spinat.

Steg plantefars
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars med Mild Mahal i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt abrikoschutney, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og vand [1 spsk | 2 spsk], og steg videre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Lav grøntsagsbulgur
5

Imens, bland yoghurt, Curry-on og vand [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

Bland agurk, tomat, spinat, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og mynte i gryden med færdig bulgur.

Server
6

Anret bulgur på tallerkener.

Top med plantefars og rødløg.

Dryp med karryyoghurt.

Drys med cashewnødder.