topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk paneret grillost

Indisk paneret grillost

med 'Bombay'-kartofler og abrikoschutney

Tags:
Vegetarisk
Klimavenlig
Allergener:
Mælk
Sennep
Gluten
Hvede
Sesam
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

4 g

Mild Mahal

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

½ stk

Lime

½ stk

Glaskål, hvid

½ stk

Rødløg

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

1 pose

Koriander

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Kartofler

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Rød chili

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 stk

Æg (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

1.5 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4067 kJ
Kalorier (kcal)972 kcal
Fedt48.1 g
Mættet fedt27.2 g
Kulhydrat95.6 g
Sukker20.9 g
Protein41.5 g
Salt6.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image