Indisk inspireret sprød sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk inspireret sprød sej

Indisk inspireret sprød sej

med 'bombay-kartofler' og abrikosyoghurt

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften går den kulinariske rejse til Indien. Aftenens opskrift byder på fantastisk god sesampaneret sej med 'bombay-kartofler'. Vi panerer sej i panko, karry og sesamfrø, og steger den derefter til perfektion. Samtidig bager vi kartofler, løg og tomater med fantastiske krydderier. Skønt tilbehør er kølende abrikosyoghurt og frisk chili og koriander.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Mælk
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

4 g

Curry-On

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Kartofler

1 stk

Tomat

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Rød chili

1 stk

Rødløg

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

25 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

1 pose

Koriander

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand* (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 stk

Æg (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2513 kJ
Kalorier (kcal)601 kcal
Fedt16.9 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat76.6 g
Sukker14.2 g
Protein34.8 g
Salt2.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ginger Ninja, salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Lav abrikosyoghurt
2

Imens, bland yoghurt, abrikoschutney [1/2 pakke, 2P], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.

Tilsæt løg og tomat
3

Skær rødløg i 2 cm både.

Hak tomat groft.

Pluk koriander. 

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Fordel rødløg og tomat på bagepladen i ovnen, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Vend sammen, og bag videre i 10 min.

Paner fisk
4

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko, sesamfrø og Curry-On i en tredje dyb tallerken.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt. 

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan de erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk, grøntsager og kartofler på tallerkener.

Top grøntsager og kartofler med chili, koriander og en smule abrikosyoghurt.

Server med resterende abrikosyoghurt.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image