Indisk inspireret sprød sej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk inspireret sprød sej

Indisk inspireret sprød sej

med 'bombay-kartofler' og abrikosyoghurt

Tags:
Kalorielet
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Mælk
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

4 g

Curry-on

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Kartofler

1 stk

Tomat

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Rød chili

1 stk

Rødløg

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

25 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

1 pose

Koriander

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand* (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 stk

Æg (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2588 kJ
Kalorier (kcal)618 kcal
Fedt18.6 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat76.8 g
Sukker14.2 g
Protein36 g
Salt2.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image