topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk paneret grillost

Indisk paneret grillost

med 'Bombay'-kartofler og abrikoschutney

I aften går den kulinariske rejse til Indien. Aftenens opskrift byder på fantastisk god paneret grillost med 'bombay-kartofler'. Vi panerer sej i panko og indiske krydderier, og steger den derefter til perfektion. Samtidig bager vi kartofler med fantastiske krydderier, og laver en frisk glaskålssalat med syltede løg og spinat. Skønt tilbehør er kølende yoghurt og sød abrikoschutney.

Allergener:
Mælk
Sennep
Gluten
Hvede
Sesam
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

4 g

Mild Mahal

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

½ stk

Lime

½ stk

Glaskål, hvid

½ stk

Rødløg

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

1 pose

Koriander

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Kartofler

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Rød chili

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 stk

Æg (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

1.5 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4067 kJ
Kalorier (kcal)972 kcal
Fedt48.1 g
Mættet fedt27.2 g
Kulhydrat95.6 g
Sukker20.9 g
Protein41.5 g
Salt6.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, og drys med sesamfrø. Krydr med Ginger Ninja, salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Lav glaskålsalat
2

Imens, skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Halver lime [½ stk, 2P].

Bland sukker [1/4 tsk |1/2 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og limesaft [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål. Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Skyl spinat.

Skræl glaskål [1/2 stk, 2P], og skær i 1 cm stave.

Bland glaskål og spinat i en stor skål. 

Forbered råvarer
3

Hak koriander fint. 

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Paner grillost
4

Skær grillost i tynde skiver (3 pr. person). 

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. 

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og Mild Mahal i en tredje dyb tallerken. 

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg grillost
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Vend rødløg (inklusive lage), olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i skålen med spinat og glaskål lige inden servering.

Server
6

Anret grillost, salat og fritter på tallerkener. 

Top kartofler med chili og koriander.

Server med yoghurt og abrikoschutney.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image