topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig oksekødschili

Hurtig oksekødschili

med basmatiris og mild yoghurtdressing

En mexicansk klassiker som hele familien vil elske. Superhurtig chili med hakket oksekød, peberfrugt og kidneybønner får fantastisk smag af at blive stegt med rødvinssauce og vores færdiglavede Tex-Mex krydderiblanding. Serveres med lækre ris, limebåde og en stor klat limeyoghurt.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
10 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Peberfrugt

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

250 g

Hakket oksekød

150 g

Basmatiris

½ pakke

Kidneybønner

30 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

5 g

Tex-Mex

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3252 kJ
Kalorier (kcal)777 kcal
Fedt26.2 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat90.5 g
Sukker21 g
Protein42.7 g
Salt7.6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Skær peberfrugt i tynde strimler. Skyl kidneybønner [1/2 pakke, 2P] under koldt vand* i en si.

Steg kød og peberfrugt
3

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme. Steg hakket oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet. Tilsæt peberfrugt, og steg videre i 2 min.

Lav chili
4

Tilsæt Tex-Mex, hakkede tomater og rødvinssauce [1/2 pakke, 2P], og rør rundt. Tilsæt kidneybønner, og lad simre i 3-4 min. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Krydr yoghurt
5

Krydr yoghurt med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Server
6

Anret ris og chili i skåle. Top med en klat yoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image