Græsk kyllingecouscous
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk kyllingecouscous

Græsk kyllingecouscous

with garlic yoghurt dressing and fresh parsley

I aften går den kulinariske rejse til Grækenland, og vi frister med vidunderlig kyllingecouscous. Vi blander ovnbagt rødløg og zucchini med bouillonkogt couscous og hakket persille. Vi topper med sprødstegt kylling, salatost, yoghurt og persilleblade.

Tags:
Nem
Under 650 kcal
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

1 stk

Zucchini

1 stk

Peberfrugt

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Bredbladet persille

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2343 kJ
Kalorier (kcal)560 kcal
Fedt15.3 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat51.5 g
Sukker13.6 g
Protein46.9 g
Salt4.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i både. Skær zucchini [½ stk, 2P] og peberfrugt i 1/2 cm tern. Fordel i den ene side på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil bløde.

Steg kylling
2

Smelt en klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør kylling til den anden side af bagepladen, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Kog couscous
3

Bring vand* [2,5 dl | 5 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Hak persille
4

Hak persille fint. 

Bland grøntsager og couscous
5

Vend rødløg, zucchini, peberfrugt og persille (gem lidt til anretning) i gryden med couscous. Krydr med salt* [¼ tsk | ½ tsk] og et nip peber*. Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret couscous på tallerkener. Top med kylling. Drys med smuldret salatost [1/2 pakke, 2P] og resterende persille. Dryp med yoghurt.