Golden chicken breast
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Golden chicken breast

med ovnbagte rodfrugter og kraftig BBQ-sauce

Mør kylling har hovedrollen i denne opskrift, som hele familien kommer at elske. Kyllingen svitses gylden, inden den bages færdig i ovnen sammen med kartofler, rodfrugter, peberfrugt og rødløg. Vi serverer kylling, kartofler og grøntsager med en fantastisk BBQ-sauce med masser af smag.

Tags:
Kalorielet
Hvedefri
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

1 pose

Kruspersille

1 stk

Rødløg

2 g

Kyllingebouillon

2 stk

Pastinak

2 stk

Gulerod

2 stk

Rødbede

½ stk

Zucchini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2380 kJ
Kalorier (kcal)569 kcal
Fedt5.4 g
Mættet fedt1.3 g
Kulhydrat87.2 g
Sukker41.1 g
Protein45.6 g
Salt2.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet), rødbede (uskrællet), pastinak (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 25-30 min. TIP: Brug to bageplader, hvis der ikke er plads.

2

Skær rødløg i både. Skær peberfrugt [1/2 stk, 2P] i tynde strimler. Hak persille groft.

Steg kylling
3

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på høj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.

4

Overfør kylling, rødløg og peberfrugt til bagepladen med rodfrugter, når der er 11-12 min tilbage. Bag i ovnen i 11-12 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Opvarm BBQ-sauce
5

Tilsæt kyllingebouillon [1/2 pakke, 2P], BBQ-sauce og vand* [1/2 dl | 1 dl] til stegepanden, når der er 5 min tilbage, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret grøntsager, rodfrugter og kylling på tallerkener. Øs BBQ-sauce over. Top med persille.