topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprøde reje-'Po' boys'

Sprøde reje-'Po' boys'

med æble-kålsalat og ranchdressing

Vi panerer rejer med panko og cajunkrydderier og steger dem sprøde, inden vi bruger dem i 'Po' boys - som er en populær sandwich fra New Orleans. Vi fylder vores Po' boys' med ranchdressing med fraiche, mayonnaise, purløg og hvidløg, æble-kål salat og vores fantastiske rejer, og så serverer vi dem med sprøde, hjemmelavede fritter.

Allergener:
Hvede
Havre
Gluten
Sulfitter
Krebsdyr
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

300 g

Kartofler

200 g

Spidskål

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Æble

1 pose

Purløg

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Hvedemel (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3131 kJ
Kalorier (kcal)748 kcal
Fedt32.1 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat86.3 g
Sukker18.3 g
Protein27.9 g
Salt4.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav salat
2

Imens, snit spidskål fint.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Hak purløg og hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland æble, spidskål, salt [1/2 tsk | 1 tsk], olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip peber i en stor skål.

Bland fraiche, mayonnaise, purløg, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Paner rejer
3

Dup rejer tørre med et køkkenrulle.

Bland rejer, hvedemel [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Pisk æg [1 stk | 1 stk] i en lille skål.

TIP: Brug kun halvdelen af det piskede æg [2P].

Steg rejer
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Vend panko og Ay Cajun-ba i skålen med rejer.

Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Brug pankoen fra stegepanden som drys. - Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

 

Varm pølsebrød
5

Lav et snit i pølsebrød [½ pakke, 2P], når fritterne har 3 min tilbage. 

Varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Smør pølsebrød med ranchdressing, og top med rejer og en smule kålsalat.

Server med resterende kålsalat. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image